1 Kasım 2012 Perşembe

Kedi Köpekler İçin Yeni Pet Forum Sitesi KediKopek.Gen.Tr Açıldı !

Yakın zamanda kedi ve köpeklerinizin sorunlarıyla ilgili yeni bir pet forum sitesi yayına girdi. Forum sitesi şimdiden epeyce bir izleyici toplamış vaziyette. Kedi köpek hastalıkları, tedavileri, köpek maması kedi maması markalarının kullananlarının deneyimleri, köpek beslenmesiyle ilgili temel sorunlar, kedi köpek eğitimi gibi genel sorunlar forum sitesinde işleniyor.

Bu formatta kolay konu açılan ve işlenen, kolay ulaşılan bir kedi köpek forum sitesi yoktu. Bu sitede pet hayvanları konusundaki sadece kedi ve köpekler konu edilmiş. Papağan kuş ya da başka türlü pet hayvanlarıyla ilgili sorunlar bu forumun konusu değil maalesef. İlerleyen zamanda belki işlenebilir ama forum yönetiminin bu günkü kararı böyle.

Sizde yavru & puppy & Junior & kitten, yetişkin & adult ya da yaşlı & senior & mature kedi veya köpeklerinizle ilgili sorunları bu forum sitesinde dile getirebilir. Fikirlerini ve deneyimlerini paylaşan kişilerden bilgi olabilirsiniz.

Kedi Köpek Forum Sitesinde aynı zamanda uzmanlar konu açıp yazılarını paylaşıyorlar. Tedavi ve hastalıklarla ilgili sorunlarınız veteriner hekimler tarafından cevaplandırılıyor.

Deneyim ve sorularınızı bu sitede diğer hayvansever dostlarla paylaşmakta geçikmeyin.
Kedi Köpek Pet Forum Sitesi / kedikopek.gen.tr

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil